Δελτίο Τύπου 14-12-2019

Μετάλλιο για τον Ο.Γ.ΗΡ.Α και πλασσαρίσματα σε οκτάδες στο Academic Winter Cup!

Με την συγκομιδή ενός μεταλλίου και πλασσαρίσματα σε οκτάδες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ο.Γ.ΗΡ.Α στο International Academic Winter Cup” που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας, από τις 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών η Σαπουτζόγλου Αφροδίτη κατέκτησε την 2η θέση και Αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα, 4η θέση στη μπάλα, 4η θέση στις κορίνες και 4η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Academic Winter Cup 1   Academic Winter Cup 2
     
Academic Winter Cup 3   Academic Winter Cup 4
 
Στην κατηγορία των νεανίδων η Ρουσέλη Χριστίνα κατέκτησε την 4η θέση στην μπάλα και την 5η θέση στην κορδέλα.
Πολύ καλή εμφάνιση για τις νεάνιδες Μποστάνη Άννα και Τσατσάνη Αγγελική οι οποίες απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον!
 
Academic Winter Cup 5   Academic Winter Cup 6

 

Academic Winter Cup 7

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 500 αθλήτριες περίπου από την Ελλάδα, την Ελβετία, την Νορβηγία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, το Ισραήλ και τη Βουλγαρία!

Ευχόμαστε στις αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α και στις προπονήτριες Παπαδαμάκη Λίνα, Χάρακα Μαρία και Πουλημένου Εύα συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους επερχόμενους αγώνες!

 

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".