ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.Γ.ΗΡ.Α)

Δελτίο Τύπου 11-04-2017

Εμφανίσεις: 766

Βάπτισμα του Πυρός για τις μικρές παγκορασίδες του Ο.Γ.ΗΡ.Α.!

Όμορφη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παγκορασίδες του Ο.Γ.ΗΡ.Α στον Διασυλλογικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Δ΄ Κατηγορίας Παγκορασίδων  που  διεξήχθη από την Α.Ε.Σ.Γ.Α, στο   Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου στις  8-9 Απριλίου 2017.

aesga pgk1

Οι αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α. Νιάρχου Θεοδοσία, Τσατσάνη Αγγελική, καθώς και οι νεοφώτιστες στην κατηγορία Γιούλη Μελίνα, Κράλη Ειρήνη, Μποστάνη Ελισάβετ, Παπατζίκου Χριστίνα και Τζουμάνη Ευαγγελία  αγωνίστηκαν στην κατηγορία των παγκορασίδων και άφησαν θετικές εντυπώσεις.!

Συγκεκριμένα:
Η Κράλη Ειρήνη κατέκτησε την 11η θέση στο ελεύθερο και την 12η στο σχοινί, η Παπατζίκου Χριστίνα  κατέκτησε την 15η θέση στο στεφάνι, η Νιάρχου Θεοδοσία  κατέκτησε την 14η θέση στο ελεύθερο, η Τσατσάνη Αγγελική κατέκτησε την 16η θέση στη μπάλα και την 20η θέση στο ελεύθερο.!
aesga pgk2

Πολύ καλή εμφάνιση και για τις Μποστάνη Ελισάβετ και Τζουμάνη Ευαγγελία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των αθλητριών ήταν μεγάλη, αφού ο αριθμός τους έφθασε τις 147 αθλήτριες,  χωρισμένες σε 7 Ομίλους!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες,  στις προπονήτριες τους  Ζούρου Χριστίνα και  Ζαφειρίου Τζόρτζια  και στην δασκάλα του μπαλέτου  Πουλημένου Εύα.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αθλήτριές μας!!