Δελτίο Τύπου 5-02-2020

 Δύο μετάλλια για τον Ο.Γ.ΗΡ.Α στο 2Erkyna Cup!

Με την κατάκτηση δύο μεταλλίων και πλασσαρίσματα σε πολυάριθμες οκτάδες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ο.Γ.ΗΡ.Α στον Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής “2o Erkyna Cup” που διεξήχθη στην Λιβαδειά, από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των νεανίδων η Ρουσέλη Χριστίνα κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα, 5η θέση στο σχοινί καθώς και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό!

ERKYNA CUP 2020 7

Στην ίδια κατηγορία η Μποστάνη Άννα κατέκτησε την 7η θέση στις κορίνες και την 8η θέση στο σχοινί. 

Στην κατηγορία των γυναικών η Σαπουτζόγλου Αφροδίτη κατέκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 6η θέση στο στεφάνι, την 5η θέση στη μπάλα και την 6η θέση στις κορίνες.

ERKYNA CUP 2020 9   ERKYNA CUP 2020 11

Στην κατηγορία των παγκορασίδων A’ χρονιάς οι αθλήτριες έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού με την Παππά Μαρία να κατακτά την 4η θέση στη μπάλα, την 5η θέση στο ελεύθερο, την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, τη Ρούσσου Άννα-Ιωάννα την 7η θέση στο σχοινί και την Αντζουλάτου Κατερίνα την 8η θέση στο στεφάνι!

ERKYNA CUP 2020 5

     
ERKYNA CUP 2020 1   ERKYNA CUP 2020 3

Πολύ καλό τέστ αποτέλεσε ο αγώνας για τις Τσατσάνη Αγγελική, Αγγελοπούλου Χριστίνα, Καράογλου Δήμητρα, Αβραμίδη Αντιγόνη και Μαλλή Μαρία-Ζωή οι οποίες πραγματοποίησαν πολύ όμορφη εμφάνιση!

ERKYNA CUP 2020 2   ERKYNA CUP 2020 6

Στον αγώνα έδωσαν το παρόν περίπου 500 αθλήτριες από την Ελλάδα και την Βουλγαρία!

Ευχόμαστε στις αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α και στις προπονήτριες Παπαδαμάκη Λίνα, Χάρακα Μαρία και Πουλημένου Εύα συγχαρητήρια, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους! 

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".