Skip to content
AER 2023 4

Δελτίο Τύπου 28-03-2023

Στο Διεθνές Μήτινγκ Slovak Aerobic Open η Αεροβική Γυμναστική του Ο.Γ.ΗΡ.Α!

Με δέκα αθλήτριες θα συμμετέχει ο Ο.Γ.ΗΡ.Α στο 24ο Slovak Aerobic Open που θα διεξαχθεί από 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2023, στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας!

AER 2023 4

Οι αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α Διαμαντή Βασιλεία Φαίδρα και Κεραμίδα Σταυρούλα θα συμμετέχουν στον αγώνα εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα με την εθνική ομάδα Αεροβικής γυμναστικής. Θα αγωνιστούν στην κατηγορία γυναικών σε Ατομικό, Μικτό Ζευγάρι και Γκρουπ η Διαμαντή Βασιλεία Φαίδρα και σε Ατομικό, Τρίο και γκρουπ η Κεραμίδα Σταυρούλα.

AER 2023 5

Στις μικρότερες κατηγορίες οι αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α θα αγωνιστούν σε:

Ατομικό Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία

Τρίο Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία

AER 2023 2

Πεντάδα Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία, Κωνσταντάτου Μαριαλένα, Χατζηλουκά Ίρις

Τρίο Παγκορασίδων: Βαμβακίτη Αναστασία, Καλφούτζου Ελένη, Μπαλή Λυδία

AER 2023 3

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (F.I.G.) και είναι το μακροβιότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης με υψηλό επίπεδο, όπου θα λάβουν μέρος 450 αθλητές από 12 χώρες!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει την Παρασκευή και το Σάββατο (31 Μαρτίου-1 Απριλίου) με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (2 Απριλίου) με τους τελικούς.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.

LIVE STREAMING εδώ: https://sao.sgf.sk/en/home/

AER_2023_1.jpg

Τις αθλήτριες θα συνοδέψει στη Σλοβακία η προπονήτρια του Ο.Γ.ΗΡ.Α κα Γουρνά Αθηνά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α και σε όλη την Ελληνική Αποστολή!